Átszellőztetett
  homlokzatokra
  specializálódtunk -
  a tervezéstől
  a megvalósításig

  Építsen velünk!

  Az FDB Facade Design & Buildingnél homlokzatburkolatokat álmodunk és valósítunk meg. A piacon egyedülálló tapasztalati tőkével rendelkező csapatunk a homlokzatokkal kapcsolatos szolgáltatások teljes palettáján áll rendelkezésére. Már a tervezés első lépéseitől kísérhetjük projektjét, gyártási és kivitelezési kérdésekben is nagy gyakorlattal rendelkezünk, melyekkel később időt és pénzt takaríthat meg. Válassza a látvány és a fenntarthatóság legoptimálisabb kombinációját!

  default alt

  Projektjeink

  Egyre modernebb, kompaktabb és látványosabb homlokzatburkolati megoldások állnak rendelkezésünkre, így a kifinomult külső, mégis praktikus elemek, a természetes és ipari anyagok szinte bármilyen megjelenését reprodukáló formatervezés, textúra és anyagvastagság változatos megjelenési lehetőséget kínálnak. Emellé társítva az egyedi igényekre szabott tervezést, nagyívű és különleges projektek megvalósításában veszünk részt.
   

  Homlokzatokat tervezünk, gyártunk és építünk

  A tervezői asztaltól kezdve, az anyagok megmunkálásán át, akár egészen a projekt kivitelezéséig végig kísérjük a homlokzat elkészültét. Független homlokzattervező irodaként célunk, hogy a piac igényeire szabva, lehetőleg már az épülettervezés elejétől kezdve, együttműködve a különböző szakterületekkel, a részfolyamatokat alaposan kidolgozva egy fenntartható, költség- és energia hatékony, hosszú távon is jól karbantartható homlokzat kerüljön átadásra.
  Szolgáltatásaink
  default alt
  Kiemelt értékek
  default alt
  Komplex szemlélet

  Többszáz sikeres projektet tudhatunk magunk mögött, melynek kulcsa nem csak a hatékony munkamódszerek kialakításában rejtőzik, hanem modern szemléletmódunkat is kamatoztathatjuk. A szakterületek közötti együttműködés, az előre tervezés és a minőségi munka nálunk nem 'feláras'.

  default alt
  Egyedi konstrukciók

  Célunk az, hogy olyan különleges és egyedülálló homlokzatokat alkossunk, amelyeket közösen álmodunk meg. A tervezéstől - a gyártáson át - egészen a kivitelezésig, vagy akár csak egy-egy részterületen is számíthatnak ránk. Szakértői csapatunk precíz alkotómunkaként végzi hivatását.

  default alt
  Modern technológia

  A homlokzati burkolatnak egy időben kell esztétikusnak, fenntarthatónak és funkcionálisnak lennie. Mindezen kihívásoknak megfelelően tartjuk a lépést az építőipari technológiák fejlődésével. Friss tudással és a legmodernebb eszközökkel támogatjuk munkafolyamatainkat.

  default alt
  Prémium alapanyagok

  Projektjeink közös ismertetőjegye a precíz és látványos kivitelezés, valamint a hosszú távú karbantarthatóság. Ezek viszont csak akkor valósíthatók meg, ha eszerint tervezünk és ragaszkodunk a magas minőségű alapanyagokhoz.

  default alt
  Fenntartható megoldások

  Előrelátóan tervezünk, mert gondolunk a hosszú távú költséghatékonyságra is. Körültekintően építünk, óvjuk környezetünket. Tudatosan alakítjuk, formáljuk az épületek arcát, úgy, hogy mindeközben megőrizzük a hagyományos értékeket modern köntösben.

  default alt

  Küldetésünk:
  esztétikus,
  időtálló
  és hosszú távon is jól
  karbantartható homlokzatok
  tervezése, gyártása
  és kivitelezése

  Építsen velünk!
  Homlokzatburkolat A-tól Z-ig: a homlokzattervezés tovább gondolva!

  Dolgozz velünk!

  Jelenleg nincs nyitott pozíciónk, viszont mindig szívesen fogadjuk jelentkezésed!