Szolgáltatásaink

   

  A tervezéstől kezdve,

  a gyártáson keresztül

  a teljes megvalósításig

  Egy épület tervezése és a homlokzat stílusának kialakítása kéz a kézben jár. Büszkén mondhatjuk el magunkról, hogy a piacon talán egyedüliként vagyunk oly módon jelen, hogy kizárólag a homlokzatburkolatokra koncentrálva, a szegmens minden részletét ismerve tudunk szakmai megoldásokkal szolgálni megrendelőink egyedi igényeinek.

  Építsen velünk!
  default alt
  default alt

  Tervezés

  A homlokzat burkolatának és háttérszerkezetének kiosztását optimalizáljuk, a csomópontokat pontosítjuk és segítséget nyújtunk ügyfeleink igényei és szempontjai alapján az ideális burkolat és tartószerkezeti rendszer megválasztásában. A szakági tervezés részeként az egyedi háttérszerkezetek statikai tervezését és az épületek 3 dimenziós lézerszkenneres drónnal történő felmérését is vállaljuk.

  default alt

  Projekt menedzsment

  Projektjeinket az előkészítés fázisától egészen azok átadásáig helyszíni építés- és projektvezetéssel koordináljuk, megrendelőink részére a folyamat előrehaladásáról folyamatos tájékoztatást adunk. A hatékony idő- és költségráfordítást egész idő alatt figyeljük.

  default alt

  Anyagmegmunkálás

  A beépítésre kerülő homlokzatburkoló anyagokat saját telephelyünkön, üzemi körülmények között készítjük elő, a beépítéshez szükséges furatokat pedig korszerű technológiák alkalmazásával alakítjuk ki. Állandó szakmai csapatunk az egyedi igényekre szabott burkolóelemeket kézi megmunkálással, vagy a legmodernebb precíziós CNC gépek segítségével készíti el.

  default alt

  Kivitelezés

  Cégünk szerelt homlokzatburkolatok kivitelezésére és alumínium nyílászárók beépítésére specializálódott. Az egyedi igényekre szabott sokoldalúságunk egyik fő kulcsa, hogy a kivitelezéseket korszerű technológiákkal támogatjuk. Ezek segítenek minket abban, hogy ügyfeleink számára teljeskörűen elvégezhessük középületek, társasházak és egyedi családi házak szakági homlokzat kivitelezését.

  default alt
  default alt
  default alt
  Mivel a homlokzatok tervezése mellett gyártással és kivitelezéssel is foglalkozunk, így az egyes részfolyamatokat külön-külön, de akár teljes egészében is ránk bízhatja.
  default alt

  Komplex szemlélettel megvalósított egyedi igények

  Belevágok a projektembe!
  Referenciáink

  Termékek, amikkel dolgozunk

  Szálcement

  HPL

  Kerámia

  Finombeton

  Fémlemez

  Kompozit

  Ha más alapanyagokat szeretnél használni, akkor egyeztess velünk!
  Kapcsolat